ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ελληνική Παραδοσιακή Φιλοξενία με Απαράμιλλη Θέα

Golden View Beach Hotel

Το Ξενοδοχείο Golden View Beach Hotel είναι ένα από τα πρώτα και πιο διάσημα ξενοδοχεία που χτίστηκαν στον Πόρο.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες έχουν μια επιλογή από θαλάσσια σπορ, εκδρομές σε ένα δάσος με λεμονιές, κρουαζιέρες στην κοντινή Ύδρα ή γύρω από το ίδιο το νησί.

Πρόσφατα, το Ξενοδοχείο υποβλήθηκε σε πλήρη ανακαίνιση και τώρα προσφέρει ακόμη πιο σύγχρονες ανέσεις, όλο και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες και πολλές περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Το Ξενοδοχείο διαθέτει εκλεκτό εστιατόριο που σερβίρει καθημερινά παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και φρέσκο ψάρι, καθώς και καφέ και μπαρ στην ευρύχωρη βεράντα και στο κλειστό σαλόνι ακριβώς πάνω από τη θάλασσα.

Το Ξενοδοχείο Golden View Beach Hotel βρίσκεται στο Ασκέλι, την πιο κοσμοπολίτικη παραλία του Πόρου. Χτισμένο σε ένα μοναδικό και αποκλειστικό σημείο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, το ξενοδοχείο προσφέρει ντεμοντέ φιλοξενία σε συνδυασμό με τις πιο σύγχρονες ανέσεις – μακριά από κάθε θόρυβο ή ενόχληση και με υπέροχη θέα στη θάλασσα από κάθε δωμάτιο. Ακόμα καλύτερα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το καθημερινό τους μπάνιο στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

+ 0
GOLDEN VIEW ΧΡΟΝΙΑ

ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

Το Ξενοδοχείο έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ελληνικές ταινίες και με τα χρόνια έχει αναπτύξει πιστούς πελάτες που έρχονται τακτικά για τη μοναδική φιλοξενία και την ατμόσφαιρά του.

hotel-movies
hotel-movies
hotel-movies